Waar is Mijn Stukje Natuur?

De natuur in Flevoland is rijk en weelderig. De rijke kleibodem maakt dat bomen, struiken en planten uitbundig feest vieren. De weidsheid van het nieuwe land geeft ruimte om adem te halen. Het is heerlijk vertoeven in de Flevolandse natuur. Zeker in je eigen natuur.

Mijn Stukje Natuur is een uniek project, maar het is ook een heel nieuw project. Je bent dus straks niet alleen de persoon die heerlijk kan genieten van eigen ruimte en rust. Je bent ook een soort pionier. Precies zoals Flevoland ooit is ontstaan.

In drie mooie natuurgebieden vind je de stukjes natuur: in het Larserbos bij bij Lelystad, in Pampushout Almere en in Beatrixpark in Almere.

Ik wil even alle vrijheid. Neem contact met mij op. Telefoon Mail

Mijn stukje natuur is een samenwerking van:

Provincie Flevoland SFL Nieuw Natuur Project