Hoe krijg ik Mijn stukje

 

Het klinkt mooi, hè? Een eigen stuk natuur waar je kunt doen en laten wat je wilt. En dan ook nog dichtbij huis. Even ontsnappen, maar ook snel weer terug kunnen.
Maar hoe krijg jij nou zo’n stukje natuur?

 

Om te beginnen: Mijn Stukje Natuur is voor iedereen. Iedereen kan mee doen. In je ééntje, met een groep vrienden, met de straat, met je school, je organisatie, je bedrijf. Iedereen is welkom.

 

En wat kost dat dan?
Het gaat hier om stukken natuur van 2000 vierkante meter. Dat is echt een enorm gebied om te kunnen doen wat je wil! We rekenen voor het gebruik van die natuur slechts €75 per seizoen en we verwachten dat deelnemers zich eerst inschrijven voor acht seizoenen. Dat is dus voor twee jaar. Omdat je vast ook wel iets wilt maken in je eigen gebied, moet dat ook wel de tijd krijgen om te groeien en bloeien. Ieder seizoen ziet er ook totaal anders uit en het is mooi om dan twee cycli te kunnen beleven.

 

Oké, ik ben geïnteresseerd en wat nu?

Een eigen stuk natuur is niet iets wat je even in je digitale winkelmand schuift, afrekent en klaar. Je wil natuurlijk echt komen kijken en ontdekken welke plek voor jou het beste past.
Maak daarom snel een afspraak met De Boswachter door onderaan deze pagina je gegevens achter te laten. Zij neemt dan contact met je op om de stukken natuur te gaan bekijken en samen jou je plannen en verwachtingen door te nemen.

 

Klik hier voor de spelregels.

 

Ja, neem contact met mij op. Mijn gegevens zijn:

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnr. *

   

   

   

  Ik wil even alle vrijheid. Neem contact met mij op. Telefoon Mail

  Mijn stukje natuur is een samenwerking van:

  Provincie Flevoland SFL Nieuw Natuur Project