> Lees alle blogs
Blog: Muts

Je kunt het van me aannemen: er is geen grotere muts met de pc dan deze boswachter! Met de sociale media val ik al in de ‘sms-categorie’ (= sociale media sufferd). Maar als het gaat om sleutelen aan mijn site?! Nog erger kan het niet! Ik heb zelfs koudwater vrees om een nieuwsbericht op de site te zetten. Das eigenlijk wel gek, want ik hou erg van water en koud water vind ik niet erg om in te zwemmen. Mmmm, dat moet ik eens analyseren… in ieder geval lijkt het me nu niet de tijd om buiten te gaan zwemmen. Oké ik dwaal af.

 

Aan project Mijn Stukje Natuur is sinds de lancering erg hard gewerkt achter de schermen om alle puzzelstukjes op hun plek te krijgen. Maar dit zit nu allemaal snor en kunnen we echt lekker van start!

 

Wat erg leuk is, is dat een aantal deelnemers enthousiast actief zijn, zelfs nu in de winter! En gelijk hebben ze, winternatuur is erg mooi! Een aantal deelnemers gaat dit voorjaar van start en ik hoop natuurlijk dat nog veel meer mensen van een eigen Stukje natuur gaan genieten. Want van natuur…word je gelukkig!

 


< Ga terug

Mijn stukje natuur is een samenwerking van:

Provincie Flevoland SFL Nieuw Natuur Project